Visie

H2-architecten, opgericht in 2013, is een éénmans-bureau met ruim  15 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en transformatie. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, de realisatie van een nieuwe moderne villa of de transformatie van een ‘boeren’ stal tot woonhuis, H2-architecten heeft voor iedere opgave een passende oplossing.

Het bureau is een zogenaamd netwerk bureau. Dit houdt in dat er per opgave en per fase van het project, wordt bekeken welke specialisten - constructeurs, adviseurs, interieurontwerpers, 3D-visualisten, calculators & bestekschrijvers -  er bij de opgave worden betrokken. In het geval van grotere complexere opgaven kan er gekozen worden een tijdelijk team uit het ruime netwerk van H2-architecten samen te stellen. Het architectenbureau functioneert als centrale duizendpoot en is ten aller tijde uw aanspreekpunt, gedurende het gehele project.

Het bureau is in staat uw project volledig te begeleiden, van initiëring tot en met eindoplevering, Maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een deelopgave. Bij ieder project wordt bij aanvang eerst bepaald wat de bandbreedte van de opgave is, ieder project is dan ook maatwerk.

Naast de architectuur richt het bureau zich ook op  ‘architectuur fotografie’ en ‘grafische vormgeving’. Deze drie pijlers van het bureau hebben duidelijke raakvlakken.